Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kalisie Vonná

 Už jste slyšeli o léčivých schopnostech Kalisie Vonné?

Toto video mluví za vše: Video

Zdroj: Receptář prima nápadů.

Kalisii Vonnou koupíte v našem e-shopu: Kalisie Vonná    

 

 


 

Kotvičník zemní

Další užitečné video. 

Zdroj: Youtube.com

Koupíte v našem e-shopu: Kotvičník zemní

 


 

 Stévie Sladká

Už jste vyzkoušeli tuto bylinku? Dokáže nahradit cukr a neobsahuje žádné kalorie.

Zdroj: Receptář prima nápadů.

V našem eshopu koupíte semena:Stévie sladká nebo i hotovou rostlinu:Stévie sladká

 


 

Nově nás můžete sledovat na instagramu

 


U nás mužete zaplatit platební kartou

  1. Úvod
  2. Sušené bylinky a koření
  3. Pepř černý, celý- 100g

Pepř černý, celý- 100g

Obsah: 100g

                     Pepř černý- 100g Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bram... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
72 Kč
ks
Číslo produktu:Pepř-Celý
Může se hodit
    Kurkuma-Mletá  /100g
    42 Kč
    42 Kč
    Skladem
    ks
      Komposter plastový,černý-880l
      1 710 Kč
      1 710 Kč
      do 5 dnů
      ks
        Substrát FORESTINA pro pokojové rostliny 20l
        ks
          Rajče- Byčí srdce Herodes /Semena
          ks
            Rajče-Brutus:Obří /semena
            21 Kč
            21 Kč
            Skladem
            ks
            • TOP produkt
            Paprika-Zlatá
            21 Kč
            21 Kč
            Skladem
            ks
              Ředkvička-Válcovitá /Semena
              18 Kč
              18 Kč
              Skladem
              ks
                Jahodník-Měsíční stáleplodící- Semena
                ks
                • Celý popis
                • Pepř černý, celý- 100g
                  Pepř černý, celý- 100g
                  Skladem
                  72 Kč
                • ks
                Celý popis

                                     Pepř černý- 100g

                Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček.

                Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde je pro své aroma znám už od starověku. Dnes se pěstuje hlavně v tropických zemích. Je jedním z nejrozšířenějších koření. Černý pepř vzniká fermentací nedozrálých zelených bobulí.

                Zdravotní účinky: Podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.


                 

                Zboží zařazeno v kategoriích