Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kalisie Vonná

 Už jste slyšeli o léčivých schopnostech Kalisie Vonné?

Toto video mluví za vše: Video

Zdroj: Receptář prima nápadů.

Kalisii Vonnou koupíte v našem e-shopu: Kalisie Vonná    

 

 


 

Kotvičník zemní

Další užitečné video. 

Zdroj: Youtube.com

Koupíte v našem e-shopu: Kotvičník zemní

 


 

 CHilli papričky

V našem e-shopu najdete mnoho druhů CHilli papriček.

Zde najdete zajímavé informace pro jejich pěstování.

Zdroj: youtube

 


Kurkuma dokáže nahradit hodinu sportu

Zdroj: Prostřeno.cz

Koupíte v našem e-shopu: Kurkuma mletá

Kurkuma dokáže nahradit hodinu sportu

Dneska se vám do fitka nechce? Pravidelná konzumace jen špetky kurkumy má na tělo podobné účinky jako šedesát minut tréninku.

Důležitá skutečnost, kterou předestíráme hned na začátku – hodina tréninku je s ohledem na počet spálených kalorií, podpory na vaše zdraví a celkově zábavy a uvolnění, které při sportu zažijete, téměř ničím nenahraditelná. Vědci ale prý nyní zjistili, že špetka kurkumy může mít podobné účinky. Koření, zvané také žlutý zázvor, šafránové koření nebo žluté koření se objevuje především v indické kuchyni a je známé svojí typickou orientální chutí.

Kurkuma je důležitá

Výsledky studie jsou zajímavé především pro ženy, které s ohledem na vyšší věk začínají trpět různými zdravotními potížemi, nebo které si právě prošly menopauzou. U nich totiž kurkuma působí – jak ukázala dvouměsíční testovací fáze – skoro jako zázračná zbraň.

Jako hodina aerobiku

U testovacích osob, které koření užívaly v malých dávkách pravidelně po dobu jednoho měsíce, byly pozorovány pozitivní kardiovaskulární změny a snížené odumírání buněk. V časopise „American Journal of Cardiology“ kromě toho také bylo publikováno, že fanoušci kurkumy mají pak až o 56 % nižší riziko srdečních infarktů. Polyfenol, který kurkuma obsahuje a který jí dodává její typickou žlutou barvu, má přitom podobné pozitivní účinky na kardiovaskulární systém jako hodina aerobiku. A první příznivé výsledky se přitom prokázaly už po osmi týdnech.


U nás mužete zaplatit platební kartou

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Radim Slavíček, Černokostelecká 76, Černé Voděrady, IČ 71601066, zapsán u Městský úřad Říčany. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Radim Slavíček tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese rostliny-prozdravi@centrum.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.rostliny-prozdravi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.