Kalisie vonná
Toto video mluví za vše: Video
Zdroj: Receptář prima nápadů.
Kalisii Vonnou koupíte v našem e-shopu: Kalisie Vonná
Kotvičník zemní
Další užitečné video.
Zdroj: Youtube.com
Koupíte v našem e-shopu: Kotvičník zemní
U nás mužete zaplatit platební kartou
Zásilkovna - Dobírka zrušena.
Jelikož se nám množí nevyzvednuté zásilky na výdejních místech zásilkovny, jsme byli nuceni dobírku na zásilkovnu zrušit.
Na dobírku kurýrem GLS je stále možné.
- Úvod
- Různé druhy soli
- Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)
Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)

- Celý popis
- Související zboží42
- Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)Skladem53 Kč
Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)
Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM
Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.
Vzhled a barva: bílá krystalická látka
Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.
Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny.
Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.
Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33 - 58 mg/kg
Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.
Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.